*public.site.jump_to_content*

Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Emelt szintű kórtermek

Ortopédia, szülészet ...

TÉRÍTÉS ELLENÉBEN IGÉNYBE VEHETŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

 

Kórházi tartózkodásának kellemesebbé tétele érdekében igénybe veheti szolgáltatásainkat, melyekről részletes tájékoztatást kaphat a főnővérektől.

 


EMELT SZINTŰ SZOBÁK AZ ORTOPÉDIA OSZTÁLYON

 

Az Ortopédiai osztályon két darab egyágyas szoba áll az ortopédiai és traumatológiai osztályon fekvő betegek rendelkezésére térítés ellenében.
Az esztétikusan berendezett betegszobákban minden igényt kielégítő, a beteg kívánsága szerint beállítható, kényelmes, elektromosan működő betegágyakat helyeztünk el. Minden szobában rendelkezésre áll televízió, hűtőszekrény, telefon. Osztályunk a Hotel épület II. emeletén helyezkedik el. Megközelítése a Knézich Károly utcai főbejáraton át lehetséges, a nehezen mozgó vagy mozgáskorlátozott betegek és látogatók számára lift áll rendelkezésre.
A betegek étrendjét a megengedett diétán belül - egyéni kívánság figyelembe vételével, korszerű szakismeretekkel rendelkező dietetikus közreműködésével, személyre szabottan állítjuk össze. Ha szükséges, a gyógytornát magas színvonalon képzett szakemberek irányítják.


Az emelt szintű szoba használatáért naponta fizetendő térítési díj: egy ágyas betegszoba: 12.700 Ft/étkezéssel/nap

Telefonszám: 00-36-36/411-444/2303

 


BABABARÁT EMELT SZINTŰ KÓRTERMEK

 

A Szülészeti-Nőgyógyászati osztály területén, barátságosan berendezett, pelenkázóval és babafürdető káddal ellátott, légkondicionált, fürdőszobás kórtermeket alakítottunk ki, melyet igény esetén az apuka is kérheti amennyiben a család együtt szeretne lenni.
Egy fős elhelyezés esetén: 12.700 Ft/nap, hozzátartozó: 6350 Ft/nap étkezés nélkül.

 

Telefonszám: 411-444/2525