*public.site.jump_to_content*

Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Vitamin adomány az Ápolók Nemzetközi Napján

...

 

Az Ápolók Nemzetközi Napja alkalmából a BioTechUSA-cégcsoport történetének eddigi legnagyobb értékű adományával támogatta a Magyar Kórházszövetséget, valamint a szervezet közvetítésével országosan 91 kórházi intézményt, többek között a Heves vármegyei kórházakat is. Az együttműködés során 15 000 doboz prémium vitaminkészítményben részesült 5000 fő, sürgősségi betegellátásában dolgozó ápoló a szervezet által meghatározott kritériumoknak megfelelően.

 

A 60 millió forint értékű támogatás átadásán a BioTechUSA-cégcsoport társtulajdonosai, Lévai Bálint vezérigazgató és Lévai Balázs kereskedelmi igazgató vettek részt, a Magyar Kórházszövetséget pedig Dr. Velkey György János elnök, a  Bethesda Gyermekkórház főigazgatója képviselte. 

 

A Heves Vármegyei Markhot Ferenc kórház 300 db, a Bugát Pál Kórház 120 db, a Mátrai Gyógyintézet 105 db, a hatvani Albert Schweitzer Kórház 90 db vitamint oszthatott ki munkatársainak az adományból.

 

A fotón:
A BioTechUSA-cégcsoport társtulajdonosai, Lévai Bálint vezérigazgató és Lévai Balázs kereskedelmi igazgató, valamint a Magyar Kórházszövetséget képviselő  Dr. Velkey György János elnök, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója.