*public.site.jump_to_content*

Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Hivatásuk mesterei - Szakmai verseny Gyöngyösön

Jubileumi, tizedik szakmai versenyét rendezte meg Gyöngyösön a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Területi Szervezete.

Jubileumi, tizedik szakmai versenyét rendezte meg Gyöngyösön a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Területi Szervezete. Vármegyénk egészségügyi szakdolgozóinak megmérettetésére ezúttal Gyöngyösön, a Bugát Pál Kórházban került sor.

A legkiválóbb szakdolgozók mérték össze tudásukat a Bugát Pál Kórházban. Idén 11 csapat nevezett, Hatvanból, Gyöngyösről, Egerből, Mátraházáról, Parádfürdőről, a megye minden területéről, hogy számot adjanak a különböző szakápolói feladatok végrehajtása során tudásukból. A szakmai verseny két részből állt. Először 22 szakmai tesztkérdésre kellett írásban válaszolni, majd a kamarai MESZK-totó, ezt követte az elméleti rész és a gyakorlati feladatok.

A versenyt a parádfürdői PÁK-Forever csapat nyerte, ők képviselik Heves vármegyét az országos megmérettetésen márciusban.

A Markhot Ferenc Kórházat a versenyen négy csapat képviselte, a SÁRGA AMAZONOK (Hospice osztály) csapata 5. helyezést ért el, az ITOSHOK (Intenzív osztály) csapata 6. helyezést, a CENTRUM BOLYOK (Belgyógyászati-Infektológiai Centrum) csapata 8. helyezést, a KÉKMADÁR (Krónikus Belgyógyászati osztály-Ortopédiai osztály) csapata 10. helyezést ért el.

Gratulálunk !