*public.site.jump_to_content*

Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet

Az egri kórház is részt vett a pályaválasztási kiállításon

 

A Heves Vármegyei Markhot Ferenc Kórház is kiállítóként jelent  meg 2023. november 9-én Egerben a dr. Kemény Ferenc  Sportcsarnokban megrendezett  Pályaválasztási Kiállításon. A kórház ezen a napon lehetőséget biztosított  csoportos látogatásra a Skill laborba. Itt szimulációs eszközök segítségével és szakemberek irányításával ismerkedhettek  meg a tanulók az ápolás, gyógyítás módszereivel.

 

A Heves Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztálya 2023. évben ismét megrendezte  a 8. osztályos tanulók továbbtanulását segítő Pályaválasztási Kiállítást.

 

Az eseményen a szakemberek az iskolaválasztást és pályaválasztási döntést segítő hasznos információk mellett betekintést nyújtottak a tanulóknak, a pályaválasztás-, pályamódosítás előtt álló érdeklődőknek a szakmák világába, felkeltve érdeklődésüket a szakképzés iránt. A rendezvény célja volt, hogy a fiatalokat pályatervük kialakításában minél több gyakorlati szakmabemutató segítse, melyekben interaktív módon vehettek részt.

 

A rendezvényen a Heves Vármegyei Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet kiállítóként vett részt, továbbá lehetőséget biztosított ezen a napon csoportos látogatásra a Skill laborba. Itt szimulációs eszközök segítségével és szakemberek irányításával ismerkedhettek meg a tanulók az ápolás, gyógyítás módszereivel.

 

Galéria