'; Markhot Ferenc Kórház Hivatalos Portálja

Markhot Ferenc Oktatókórház
és Rendelőintézet

Infúziós kezelő

Infúziós kezelő

Helye:Irgalmarendi épület Mozgásszervi Rehabilitációs osztály földszintje
Ideje: hétfőtől péntekig: 8. 00 - 15. 00
Telefon: 411-444 / 2773

 

A Markhot Ferenc Kórház felújított Irgalmas rendi szárnyában, a Mozgásszervi Rehabilitációs osztály földszintjén alakította ki az intézmény a kúraszerű ellátás helyiségeit. A szépen berendezett két helyiségben, kellemes környezetben kapják meg a betegek az infúziós kezeléseket. A kezelőkben kényelmes, állítható foteleket helyeztek el, a falakat a Heves megyei képzőművészek kép adományai díszítik. 

A kúraszerű ellátás során a betegek rövid ideig tartózkodnak a kórházban, olyan értágító infúziókat kapnak, melyeket az orvosok előírása szerint több napon keresztül kell ismételni. Az érvényben lévő jogszabályok lehetővé teszik, hogy a betegek haza mehessenek az infúzió után, így nem kell több napig a kórházban feküdni. Ez az ellátási forma mind a betegeknek, mind a kórháznak kedvező, hiszen a betegek nem szeretnek a szükséges ellátási időn túl az intézményben tartózkodni.
A kúraszerű ellátást a Neurológiai osztály, az Érsebészet, Fül-Orr-Gégészeti osztály, a Belgyógyászat és a járóbeteg szakrendelés betegei veszik igénybe, főként Egerből és környékéről, de természetesen a kórház ellátási területéről, más településekről is. 

 

Fotógaléria

 

Beutaló köteles, amit a beutaló szakrendelés ad ki, beleegyező nyilatkozattal.

Időpont egyeztetés szükséges az Infúziós kezelőben.Az egység munkatársai:

Markhot Ferenc Oktatókórház

és Rendelőintézet

3300 Eger, Knézich Károly utca 1.