'; Markhot Ferenc Kórház Hivatalos Portálja

Markhot Ferenc Oktatókórház
és Rendelőintézet

Rendezvénynaptár

XXIII. HEVES MEGYEI ORVOS GYÓGYSZERÉSZ SZAKDOLGOZÓI NAPOK 2017

EGER, ESZTERHÁZY EGYETEM DÍSZTEREM
2017. március 10-11.

http://stand-art.hu/HMOGYSZ


Kedves Kolléganő és Kolléga!

Több mint tíz év szünet után ismét megrendezzük a Heves Megyei Orvos-Gyógyszerész- Szakdolgozói Napokat, melyre szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt! A Markhot Ferenc Kórház, mint szervező, szeretné föléleszteni ezt a szép hagyományt, mely összehozza, a betegellátás javítása és a gyógyítás eredményessége érdekében együtt gondolkodásra ösztönzi Heves megye orvosait, gyógyszerészeit, szakdolgozóit.
A XXIII. Heves Megyei Orvos-Gyógyszerész-Szakdolgozói Napok helyszíne a történelmi Eger, az Eszterházy Egyetem díszterme. A 2017. március 10 – 11 - én zajló tudományos rendezvény akkreditációja folyamatban van, a nem tematikus szakmai program része a nagy egészségügyi intézmények bemutatkozása, valamint az orvosi és gyógyszerészeti szakterületekről az eredmények, tapasztalatok, különlegességek prezentálása.
Ezen rendezvény kiváló fórumot teremt a mindennapi tapasztalatok ismertetésére, lehetőséget nyújt a továbbképzésre, a betegellátásban elért eredmények és tervek bemutatására egyaránt. Mindezek mellett reméljük, hogy tudunk egymással jókat beszélgetni, baráti kapcsolatokat kialakítani és elmélyíteni, majd hazatérve a napi munkánkban a megszerzett tapasztalatokat, ismereteket hasznosítani.

Munkatársaink nevében is sok szeretettel várjuk Önt!


A HMOGYSZ szervezői

Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet


Markhot Ferenc Oktatókórház

és Rendelőintézet

3300 Eger, Knézich Károly utca 1.