'; Markhot Ferenc Kórház Hivatalos Portálja

Markhot Ferenc Oktatókórház
és Rendelőintézet

XXIII. Heves Megyei Orvos-Gyógyszerész és Szakdolgozói Napok Egerben 2017

al_t Több mint tíz év szünet után ismét megrendezték a Heves Megyei Orvos Gyógyszerész Szakdolgozói Napokat Egerben. A Markhot Ferenc Kórház szervezésében megtartott eseményen több mint háromszázan vettek rész. Dr. Vácity József főigazgató köszöntőjében kiemelte: sikerült föléleszteni azt a szép hagyományt, mely összehozza, a betegellátás javítása és a gyógyítás eredményessége érdekében együtt gondolkodásra ösztönzi Heves megye orvosait, gyógyszerészeit, szakdolgozóit.


Az Eszterházy Egyetem dísztermében lezajlott akkreditált tudományos rendezvényen a szakmai program része volt a nagy Heves megyei egészségügyi intézmények bemutatkozása, valamint különböző szakmai területekről az eredmények, tapasztalatok, különlegességek prezentálása. Az intézményvezetők hangsúlyozták: a megyén belüli betegellátás olajozott működése szempontjából fontos, hogy a szakemberek megismerjék egymás munkáját, szakmai lehetőségeit. Ehhez nyújt segítséget a Heves Megyei Orvos-Gyógyszerész és Szakdolgozói Napok tudományos konferencia, amelyet évente mindig másik megyei ellátó intézmény rendez meg. A következő konferencia helyszíne Gyöngyös lesz, a Bugát Pál Kórház. Dr. Vácity József a Markhot Ferenc Kórház főigazgatója átadta a rendezvény pecsétjét Weisz Péternek a Bugát Pál Kórház főigazgatójának.

Képgaléria

Orvos Gyógyszerész Szakdolgozói Napok 2017

al_t
XXIII. HEVES MEGYEI ORVOS GYÓGYSZERÉSZ SZAKDOLGOZÓI NAPOK 2017

EGER, ESZTERHÁZY EGYETEM DÍSZTEREM
2017. március 10-11.

http://stand-art.hu/HMOGYSZ


Kedves Kolléganő és Kolléga!

Több mint tíz év szünet után ismét megrendezzük a Heves Megyei Orvos-Gyógyszerész- Szakdolgozói Napokat, melyre szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt! A Markhot Ferenc Kórház, mint szervező, szeretné föléleszteni ezt a szép hagyományt, mely összehozza, a betegellátás javítása és a gyógyítás eredményessége érdekében együtt gondolkodásra ösztönzi Heves megye orvosait, gyógyszerészeit, szakdolgozóit.
A XXIII. Heves Megyei Orvos-Gyógyszerész-Szakdolgozói Napok helyszíne a történelmi Eger, az Eszterházy Egyetem díszterme. A 2017. március 10 – 11 - én zajló tudományos rendezvény akkreditációja folyamatban van, a nem tematikus szakmai program része a nagy egészségügyi intézmények bemutatkozása, valamint az orvosi és gyógyszerészeti szakterületekről az eredmények, tapasztalatok, különlegességek prezentálása.
Ezen rendezvény kiváló fórumot teremt a mindennapi tapasztalatok ismertetésére, lehetőséget nyújt a továbbképzésre, a betegellátásban elért eredmények és tervek bemutatására egyaránt. Mindezek mellett reméljük, hogy tudunk egymással jókat beszélgetni, baráti kapcsolatokat kialakítani és elmélyíteni, majd hazatérve a napi munkánkban a megszerzett tapasztalatokat, ismereteket hasznosítani.

Munkatársaink nevében is sok szeretettel várjuk Önt!
A HMOGYSZ szervezői

Markhot Ferenc Oktatókórház és RendelőintézetMeghívó-információk (pdf)

Markhot Ferenc Oktatókórház

és Rendelőintézet

3300 Eger, Knézich Károly utca 1.