'; Markhot Ferenc Kórház Hivatalos Portálja

Markhot Ferenc Oktatókórház
és Rendelőintézet

Eger csillaga lett a Hospice osztály alapítványa

al_t

A Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet „Az Emberi Méltóságért” a Hospice Osztály Betegeiért Alapítványa nagyon sok szavazattal nyerte el az Eger Csillaga kitüntető címet.

Az Egerben élők élők öt kategóriában összesen 15 jelölt közül választották ki azokat, akik megítélésük szerint érdemesek az Eger Csillaga címre. Az Egri Lokálpatrióta Egylet által meghirdetett szavazáson a civil szervezet választmánya döntötte el, hogy az ötven név közül kik kerülhetnek föl a szavazólapra.

Az Uránia Filmszínházban megrendezett díjkiosztó ünnepségen kiderült, a Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézet „Az Emberi Méltóságért” a Hospice Osztály Betegeiért Alapítványa nagyon sok szavazattal elnyerte az Eger Csillaga kitüntető címet.

A Markhot Ferenc Kórházban 2004-ben , az országban az elsők között, a legmagasabb ágyszámmal  hozták létre a Hospice osztályt, mely azóta is közismerten elismert, példa a szakemberek számára. A 10 éves évfordulóját ünneplő Hospice osztály a napokban fogad egy tudományos csoportot, akik tapasztalatcserére érkeznek az egri kórházba.


Markhot Ferenc Oktatókórház

és Rendelőintézet

3300 Eger, Knézich Károly utca 1.