Kedves Betegeink!

Kórházunkban elkezdődött a közel hat milliárdos nagyberuházás, amely jelentős mértékben javítja majd a gyógyító ellátás feltételeit. Számos változással jár együtt az építkezés, ezekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket honlapunkon, www.mfkh.hu, tájékoztató táblákon és a sajtón keresztül, de természetesen dolgozóink is felvilágosítást nyújtanak. A beruházás elkezdődött, azonban a fekvő és járóbeteg egységek működése folyamatos. Az építkezés alatt a gyógyító munka zökkenőmentességének biztosításához számítunk az Önök megértésére, türelmére és együttműködésére is.

Fontos információk a kórházunkba érkező Betegek és Hozzátartozóik számára:

- Az építkezés megkezdésével az Árva köznél lévő portán csak személyforgalom engedélyezett, gépjárművel behajtani tilos.
- A kórház Knézich utcai, a Minaretnél lévő portája 24 órás szolgálatot teljesít, ezen a bejáraton át közelíthető meg gyalogosan és gépjárművel is a kórház.
- A rendelőintézet főbejáratának működése nem változik.
- Az építkezési területek miatt a kórház területén a parkolásra csak korlátozott számban nyílik lehetőség.
- A fizetős parkolási lehetőség megszűnik, de mozgásában korlátozott vagy súlyos állapotú betegeink részére rövid parkolási időre, maximum 1 órára biztosítjuk a parkoló helyet.
- Az építkezés alatt további újabb tájékoztatásig a fekvőbeteg osztályok és a Gránátalma Patika a Radiológiai és a Sürgősségi osztályon át közelíthetők meg, az útvonalakat tájékoztató táblák segítik.

Tisztelettel kérjük Betegeinket, hogy a látogatási rendet tartsák be, ezzel is segítsék az intézmény gyógyító tevékenységét. Köszönjük bizalmukat, türelmüket, együttműködésüket a kórház minden dolgozója nevében!

Dr. Fűtő László
főigazgató

Köszönjük megértésüket!

Várhatóan 2014. július 23-tól lezárások lesznek a I-es telephely építési területén, ezért megváltozik a betegforgalom iránya. Az alábbi osztályok megközelítésének útvonala a következő:


Üvegfolyosó - Radiológiai osztály folyosó - fekvőbeteg osztályok:
Sebészeti és Érsebészeti osztály, II. Belgyógyászati osztály, Szülészeti és Nőgyógyászati osztály, Neurológiai osztály, Onkológiai osztály, Újszülött és Koraszülött részleg, Fül-Orr-Gégészeti osztály, Traumatológiai osztály, Ortopédiai osztály, Urológiai osztály, Központi Műtő, Intézeti Gyógyszertár, Pathologiai osztály.

Az útvonalról táblákon is tájékozódhat, illetve kérje a portásaink segítségét!

Bővebb információ az építkezésről

Ugrás a honlapra: Továbblépés a honlapra