Markhot Ferenc Oktatókórház
és Rendelőintézet

Tisztelt Látogatónk!

al_t „Több száz éve a gyógyítás szolgálatában !”

Üdvözöljük a Markhot Ferenc Kórház honlapján !

A Markhot Ferenc Kórház az ország egyetlen olyan kórháza, ahol több száz éve folyamatos a gyógyító tevékenység. 1727-ben Egerben kezdte meg működését az irgalmas rendi kórház és 1769-ben az ország első Orvosi Egyeteme – a Schola Medicinalis - is itt nyílt meg.
Névadónk példája és a ránkhagyott szellemi örökség alapján arra törekszünk, hogy magas színvonalon szolgáljuk a minőségi betegellátást. Küldetésünk szellemében fontos feladatunk betegeink partnerként való kezelése, jogaik biztosítása és méltóságuk tiszteletben tartása. A gyógyító munkában minden partnerünkkel együttműködésre törekszünk.
Kórházunkban tapasztalt, elismert, szakképzett orvosok és szakdolgozók látják el a betegeket, olyan szakemberek, akik a gyógyítás mellett aktívan részt vállalnak az oktatásban és a tudományos életben is.
Honlapunkon minden információt megtalál kórházunk gyógyító tevékenységéről, a fekvőbeteg osztályok és járóbeteg ellátási szakrendelők működéséről, a felvétel módjáról, a gyógyítás személyi és tárgyi adottságairól.
Biztosítjuk arról, hogy gyógyító munkánkkal, amely folyamatos tudományos fejlesztéseken is alapszik, a legteljesebb mértékben igyekszünk helyreállítani egészségét, s ebben számítunk az Ön együttműködésére.

Kórházunk valamennyi dolgozója nevében jó egészséget, Betegként mielőbbi gyógyulást kívánunk!

Markhot Ferenc Oktatókórház

és Rendelőintézet

3300 Eger, Széchenyi u. 27-29.